logo

Dos culturas, cuatro lenguas, un futuro

977 77 19 17
977 30 03 64

MENUMENU

Què és el batxillerat francés, secció europea anglesa?

Des d’aquest curs, el Lycée français international de Reus inaugura el batxillerat i dóna l’opció als seus alumnes de triar la secció europea anglesa. Però, de què es tracta?

La Secció Europea Anglesa és un programa de consolidación de l’anglès i d’obertura a la cultura europea i internacional. La Secció Euro porta a l’obtenció de la menció Europea en el batxillerat francès.

L’objectiu és introduir als alumnes en una altra manera d’aprendre la llengua viva, permetre’ls practicar una llengua en un altre context i afavorir l’expressió oral.

L’alumne haurà de fer valer els seus coneixements i el seu domini de l’anglès en classe i en altres asignatures com la d’historia-geografia, la de matemàtiques, la de ciències de la Vida i de la Terra. Aquestes permeten abordar un vocabulari diferent, posar en marxa la construcció en llengua estrangera de raonaments i argumentacions coherents, afavorint al mateix temps l’expressió oral.

laboratorio-lycee-francais-reus