logo

Dos culturas, cuatro lenguas, un futuro

977 77 19 17
977 30 03 64

MENUMENU

Signatura de traspàs oficial a la xarxa internacional Mission laïque française

El Lycée français international de Reus ha celebrat avui una de les fites més importants de la seva història: la signatura de traspàs oficial a la xarxa internacional Mission laïque française (MLFmonde).  Aquesta firma reforça el projecte de l’LFIR, amb el suport d’una gran xarxa internacional que comporta innovació, suport pedagògic i desenvolupament professional.

“Aquesta signatura és un gran pas, suposa comptar amb la força d’una xarxa internacional que aportarà innovació pedagògica i fa realitat el nostre projecte per al futur de l’educació francesa internacional a la zona de Tarragona”.

Així és com descriu Sylvie Carot, directora del Lycée français international de Reus, aquest acte d’adhesió ha tingut lloc avui 4 de maig, i que fa oficial a la Mission Laïque française (MLFmonde) com plena responsable d’aquest centre educatiu.

Pertànyer a aquesta xarxa serà un suport definitiu per al Lycée, ja que potenciarà el seu caràcter internacional, el seu compromís amb els valors humans i podrà disposar de formació i desenvolupament professional per la seva excel·lència.

Es reforça així a més la presència del Lycée a la zona i de la seva oferta acadèmica, que al setembre s’ampliarà per incloure tot el recorregut escolar, des dels 3 fins als 18 anys.

Aquest creixement incorpora a més un avantatge als estudis al Lycée, ja que inclourà una modalitat europea-anglesa.

A l’esdeveniment han assistit François Perret, president de MLFmonde, Jean-Paul Rebaud, director general de l’MLFmonde; Christophe Gallais, coordinador d’MLFmonde Espanya;  Olivier Ramadour, cònsol general de França a Barcelona.

A més, han estat presents representants dels pares i mares d’alumnes i alumnes, així com portaveus dels professors de centre.

Notícia al web de MLFMonde >>

firma-traspaso-mlfmonde-lycee-francais-reus