logo977 77 19 17
977 30 03 64

MENUMENU

Continuïtat pedagògica: treballem en projectes

El Collège français international de Reus ha creat un gran dispositiu de continuïtat pedagògica. Aquí vam mostrar alguns dels projectes que s’estan realitzant, les eines que s’utilitzen i quins són els objectius:

1 Així és com treballem en projectes multidisciplinaris la llengua francesa. Per Émilie Monfort.

Llengua anglesa en Secundària, amb Elizabeth Presland i llengua anglesa en Primària, amb Jane Delaney >>

2 Projecte ‘La xocolata en tots els seus estats’ en CM2. Després de descobrir la sala de les invencions de la fàbrica de xocolata de Willy Wonka (en un temps de classe sincrònic), els alumnes tenen que imaginar la seva xocolata i fer una campanya publicitària perquè el seu professor faci una creació culinària…

Aprendre més:

Message de la Directrice aux parents et élèves du Collège français international de Reus >>

Unidos, comprometidos y conectados en la red MLFMonde >>

La hora del cuento… online >>