logo977 77 19 17
977 30 03 64

MENUMENU

Setmana del llibre

 Una setmana plena d’activitats

Professors i alumnes s’han implicat durant tota una setmana al voltant de diverses activitats culturals.

Els alumnes van gaudir molt amb totes les activitats proposades:

Taller d’il·lustració en el BCD amb l’autora Rosa Nadal i la il·lustradora Silvana Salvadó; representació teatral de la llegenda de Sant Jordi amb els alumnes de CE2; intercanvi de llibres en cicle 2; posada en escena “sorpresa” del conte “Grans d’arròs”; gimcana d’orientació; visita de l’autor català Jordi Folck; exposició de manuscrits realitzats per estudiants de 1r d’ESO sobre l’Edat mitjana amb una representació d’escenes sobre “l’amour courtoi”(un espectacle que combina llenguatge corporal i poesia); recital de “poesia cantada” presentat pel trobador Emiliano Valdeolivas … O com celebrar junts, un any més, la setmana del llibre dins del nostre establiment.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider