logo977 77 19 17
977 30 03 64

MENUMENU

Primera trobada internacional de la webradio escolar

Des de l’any passat, tenim a l’escola una Web Radio. Dos dels nostres alumnes, conduits  pel seu professor d’història i geografia, M. Kosinski, van participar en la Primera trobada internacional de la web radio escolar que es va realitzar dins del mateix Congrés de la MLF  #congrèsmlf

Per a aquesta ocasió, una delegació va reunir a alumnes del collège i del lycée de Tripoli (Líban), Florencia (Itàlia), New York (Estats Units), El Jadida (Marroc), Reus i Saragossa (Espanya), Stavanger (Noruega) i Lisieux (França), guiats pels professors que practiquen la web radio. Es van proposar tallers als participants amb la finalitat de descobrir totes les possibilitats que ofereix aquest mitjà de comunicació en el si d’un centre escolar.

Podran escoltar els programes mitjançant d’aquest link: http://congres.mlfmonde.org/caen-deauville2018/webradios/