logo977 77 19 17
977 30 03 64

MENUMENU

Participació al Congrés MLF / OSUI 2018

«Una pedagogia laica per a un món intercultural»

La nostra escola forma part de la xarxa dels centres francesos a l’estranger i està adherida a la Mission Laïque Française www.mlfmonde.org, associació declarada d’utilitat pública per a la difusió de la llengua i la cultura francesa a l’estranger.

Del 14 al 18 d’abril, vam participar al congrés anual de la MLF on el tema era l’escola francesa: una pedagogia laica per a un món intercultural. L’acadèmia de Caen ha acollit aquest esdeveniment i ha estat organitzat amb les acadèmies de Paris, Poitiers i Reims, le réseau Canopé, la Ligue de l’Enseignement, Solidarité Laïque i per la Fondation Maison des sciences de l’homme.

Poden seguir aquest esdeveniment des d’aquest link: http://congres.mlfmonde.org/caen-deauville2018